GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Για ακόμη μία ημέρα παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γ...


Για ακόμη μία ημέρα παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για σήμερα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και στα νησιά Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα και Ζάκυνθο.

Υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Μαγνησίας, Πιερίας, Ημαθίας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Αργολίδας και στα νησιά Κύθηρα, Κρήτη, Χίο, Σάμο, Ικαρία και στα Δωδεκάνησα.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, σε κάθε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκτακτης ανάγκης να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση