GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζηπαναγιώτης σε μονόλογο του Μάνου Ελευθερίου στο «Θησείον»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μπορεί τον καιρό αυτό να βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με το δυνατό «...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Μπορεί τον καιρό αυτό να βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με το δυνατό «Για όνομα» με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Αντώνη Λουδάρο, Φάνη Μουρατίδη και Μαρία Κωνσταντάκη, έχει κλείσει όμως ήδη το επόμενο θεατρικό του βήμα.
Ο λόγος για τον έμπειρο και ταλαντούχο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που πρόκειται να ερμηνεύσει έναν θεατρικό μονόλογο του σημαντικού μας Μάνου Ελευθερίου στο θέατρο «Θησείον»απο τον Οκτώβριο.
Τι ωραία είδηση: ο πολυσχιδής Ελευθερίου να γράφει θέατρο και δη μονόλογο και να τον ερμηνεύει ο Χατζηπαναγιώτης. Το... ραντεβού με τον «Πατέρα του Άμλετ»- αυτός είναι ο επικρατέστερος τίτλος- θα δίνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ο εκλεκτός ηθοποιός θα «ντύνεται» το... φάντασμα του πατέρα του Άμλετ που έρχεται να τοποθετηθεί για όλα -τα τότε αλλά και τα σημερινά- μέσα από σατυρικό λόγο.
Τη σκηνοθεσία της υποσχόμενης παραγωγής θα υπογράψει ο καίριος Θοδωρής Γκόνης.
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση