Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

  Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές


  Τέσσερις εξτρεμιστές που θεωρούνται «ύποπτοι» ότι ενδέχεται να ανήκουν στους τζιχαντιστές βρίσκονται σε καθημερινή παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ. και τις μυστικές υπηρεσίες, καθώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει σημάνει... πορτοκαλί συναγερμός μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ισπανία.
  Η Αθήνα δεν διαθέτει καμία απολύτως ένδειξη ότι έχει καταστεί στόχος των τζιχαντιστών, αλλά, όπως συνηθίζει να τονίζει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τέτοια θέματα και, επιπλέον, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη ενός «μοναχικού λύκου», γι’ αυτό και οι αρμόδιες υπηρεσίες εντείνουν τη δράση τους.
  Η ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με την ΕΥΠ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Realnews, έχει εντοπίσει τέσσερις εξτρεμιστές, που -όπως προκύπτει- στις συζητήσεις τους χρησιμοποιούν «περίεργες εκφράσεις», έχουν επαφές με «ύποπτα» πρόσωπα στο εξωτερικό και δυο τουλάχιστον εξ αυτών έχουν υπηρετήσει στο ISIS.
  Οι δύο από αυτούς είναι μαροκινής καταγωγής και άλλοι δύο αιγυπτιακής, έχουν εισέλθει στη χώρα μας με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ρεύμα και θεωρούνται ιδιαίτερα «σκληροί», ωστόσο έως τώρα έχουν αποφύγει να δώσουν αφορμή για τη σύλληψή τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές Rating: 5 Reviewed By: Press- gr