GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της οικογένειας Σουμάχερ που συγκίνησε τον Χάμιλτον - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητικές στιγμές στο Σπα του Βελγίου, που «λύγισαν», όχι μόνο τον Λιούις Χάμιλτον, αλλά και τους απανταχού φίλους του μηχανοκίνητου ...


Συγκινητικές στιγμές στο Σπα του Βελγίου, που «λύγισαν», όχι μόνο τον Λιούις Χάμιλτον, αλλά και τους απανταχού φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Μίκαελ Σουμάχερ.

Στην πίστα όπου ο Γερμανός πιλότος πανηγύρισε την πρώτη από τις 91, συνολικά, καρό σημαίες της τεράστιας καριέρας του και ενώ σε λίγους μήνες (τον Δεκέμβρη) συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που ξεκίνησε να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, έμελλε ο Χάμιλτον να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 68 pole positions, που κατείχε μέχρι σήμερα, μόνος του, ο «Σούμι».

Μετά τη μεγάλη του επιτυχία, ο μέντορας του Μίκαελ Σουμάχερ, Ρος Μπρόουν, πλησίασε τον Βρετανό πιλότο της Mercedes και του έδωσε συγχαρητήρια εκ μέρους της Κορίνας Σουμάχερ και της οικογένειας του θρυλικού Γερμανού, με τον Χάμιλτον να δακρύζει, ακούγοντας τα λόγια του συμπατριώτη του.

«Είμαι εδώ για να σου μεταφέρω ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα από την Κορίνα Σουμάχερ και την οικογένεια Σουμάχερ. Θέλουν να σε συγχαρούν, επειδή ισοφάρισες το ρεκόρ του Μάικλ», ήταν τα λόγια του Μπρόουν, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ πίστευε πάντα ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε».

Βουρκωμένος, ο Χάμιλτον απάντησε: «Ακούγοντας αυτό το μήνυμα από τον Ρος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προσεύχομαι για τον Μάικλ και την οικογένειά του συνέχεια».

Και συμπλήρωσε: «Είχα την τιμή να τρέξω με τον Μίκαελ Σουμάχερ, από μικρή ηλικία, από την πίστα καρτ στο Κέρπεν έως τις πίστες της Formula 1. Πάντα τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω. Οπότε, είμαι, απλά, περήφανος, που βρίσκομαι στην πρώτη θέση με εκείνον, τώρα, στις poles. Αλλά πάντα θα είναι ένας από τους κορυφαίους, όλων των εποχών».

A very special message for a historic #F1 moment... #Quali #BelgianGP 🇧🇪 pic.twitter.com/S3rkcH1j3j

— Formula 1 (@F1) August 26, 2017
Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση