GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην τεχνητή λίμνη Αώου - Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα δύο φίλων χθες το βράδυ στην τεχνητή λίμνη του Αώου, στην περιοχή του Μετσόβου, όταν υπό συνθήκες που δ...


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα δύο φίλων χθες το βράδυ στην τεχνητή λίμνη του Αώου, στην περιοχή του Μετσόβου, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές, ο ένας εκ των δύο, έπεσε στα νερά της λίμνης.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, Έντρομος ο φίλος του και αδυνατώντας να τον βοηθήσει, ειδοποίησε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο.

Δύο οχήματα της Π.Υ Μετσόβου με 4 άνδρες ανέσυραν από την επιφάνεια της λίμνης, λίγο πριν τις 23.00, το άψυχο σώμα του 61χρονου, με καταγωγή από χωριό του Ζαγορίου.

Η σορός του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά το Α.Τ Μετσόβου, ενώ η μαρτυρία του φίλου του θανόντα θεωρείται από τις Αρχές εξαιρετικά σημαντική, αφού ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: .epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση