GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας: Μας ανησυχεί ότι εκδηλώθηκαν τέσσερις φωτιές σε λίγες ώρες

Τρεις νέες πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί στο Νομό Ηλείας, μετά τη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται στην περιοχή Κρυονέρι Αμαλιάδας. Όπως α...


Τρεις νέες πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί στο Νομό Ηλείας, μετά τη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται στην περιοχή Κρυονέρι Αμαλιάδας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι νέες φωτιές έχουν εκδηλωθεί στις περιοχές Ανδρώνι, Μέλισσα Αμαλιάδας και στο Στρέφι του Δήμου Πύργου.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης είπε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συντονιστικού νομαρχιακού οργάνου και ζητήθηκε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όλη η περιφερειακή ενότητα Ηλείας».

Αναφερόμενος στις φωτιές, ο Απόστολος Κατσιφάρας είπε ότι «το γεγονός πως εκδηλώθηκαν στην Ηλεία τέσσερις φωτιές μέσα σε λίγες ώρες, μας προκαλεί ανησυχία».

Σχετικά με το μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα πρώτα σπίτια του οικισμού Περιστέρι. Όσον αφορά τις άλλες τρεις πυρκαγιές, η μεγαλύτερη είναι στην περιοχή Ανδρώνι.

Για τη αντιμετώπιση των πυρκαγιών επιχειρούν περίπου 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα και πεζοπόρα τμήματα με 26 άτομα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα τύπου «Έρικσον» και «Σινούκ», καθώς και αεροπλάνα τύπου PZL. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας, των Δήμων, αλλά και ιδιωτών.

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο Αττικός Ουρανός!


    Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (Αποικιοκράτη και των ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    1.ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



    2.ΥΓ.: Η Πολιτική ΤΩΝ Μνημονίων Τόσο ΤΩΝ Προηγούμενων Λακέδων όσο και Των Σημερινών Καταστρέφουν Τόσο ΤΩΝ Ελληνικό Λαό Όσο Και Την Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων!

    Ο Εξανδραποδισμός ΤΩΝ Ελλήνων και οι Περικοπές ΤΩΝ Μνημονίων ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΌΝΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ - ΠΛΜΛΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση