GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέφυγε ο οδηγός του βαν που έπεσε πάνω σε πεζούς στη Βαρκελώνη

Ένα βαν έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην περιοχή Ράμπλας, από τις δημοφιλέστερες τουριστικές περιοχής της Βαρκελώνης, με αποτέλεσμα να...


Ένα βαν έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην περιοχή Ράμπλας, από τις δημοφιλέστερες τουριστικές περιοχής της Βαρκελώνης, με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολλούς ανθρώπους, έγινε γνωστό από την αστυνομία της Καταλωνίας (βορειανατολική Ισπανία).

Η εφημερίδα El Pais γράφει, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε με τα πόδια από την περιοχή.

«Σφοδρή σύγκρουση στη Ράμπλας της Βαρκελώνης, όταν ένα πρόσωπο που οδηγούσε ένα βανάκι έπεσε πάνω σε ανθρώπους, πολλοί τραυματίες» επισήμανε η υπηρεσία επικοινωνίας της αστυνομίας της Καταλωνίας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου. Επιπλέον, πέντε ασθενοφόρα και είκοσι περιπολικά έχουν σπεύσει στην περιοχή, μετέδωσε ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση