GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπυρόπουλος και η... πρώην γυναίκα της ζωής του!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μα τι «μαγειρέματα» γίνονται στην Κέρκυρα; Τι συμφωνίες κλείνονται, τι υπογραφ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μα τι «μαγειρέματα» γίνονται στην Κέρκυρα; Τι συμφωνίες κλείνονται, τι υπογραφές πέφτουν,τι φιλόδοξα project στήνονται; Έγραφα από λίγη ώρα πως οι «Θεατρικές Σκηνές» θα ανεβάσουν τη σεζόν 2018-2019 την «Εκτέλεση»του Φρέντυ Γερμανού στο «Παλλάς» και τώρα έχω κι άλλο νέο που έφερε ένα πουλάκι από κει!

Οι Γιάννης Κεντ-Πάνος Κατσαρίδης «έκλεισαν» με τον πολυσχιδή Κώστα Σπυρόπουλο να «χτυπήσει» στο «Ήβη»τους με νέο έργο. Συζητούσαν να επαναλάβουν το δυνατό «Ομερτά»- που τα σπάει στην περιοδεία του-κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο της οδού Σαρρή, τελικά όμως αποφάσισαν να παρουσιάσουν την γερή κωμωδία της

«θεάς»Ζοσιάν Μπαλασκό«Η πρώην γυναίκα της ζωής μου».Σούπερ ιδέα...

ΠΗΓΕΣ μου λένε πως ο Σπυρόπουλος θα κάνει μια δυνατή διασκευή του έργου,θα αναλάβει την σκηνοθεσία του και θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό έχοντας πλάι του τρεις γυναίκες ηθοποιούς που θα ανακοινωθούν σύντομα. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη η εν λόγω δουλειά θα’ναι μια ακόμα παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών που θα ανέβει στα μέσα Οκτώβρη.

ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τούρτα.Ο «δαιμόνιος» Σπυρόπουλος στο νέο του αυτό «χτύπημα» θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Σαμπάνη που θα τραγουδήσει το κομμάτι της παράστασης-το ίδιο έγινε και στο Τοκ Τοκ και στο Ομερτά πρέπει να σου θυμίσω.

ΜΗΝ μου μπερδευτείς.Ο Σπυρόπουλος θα παίζει Δευτέρα-Τρίτη και τις υπόλοιπες μέρες το Ήβη θα φιλοξενεί το Παιχνίδι του δολοφόνου των Ρέππα-Παπαθανασίου.

ΜΑ όλα σ’αυτό το...Loverock της Κέρκυρας κλείνονται;Μήπως να «πετάξω»κι εγώ εκεί να μάθω μήπως «μαγειρεύουν»τίποτα άλλο οι Κεντ-Κατσαρίδης με τους καλεσμένους τους Κώστα Σπυρόπουλο-Χριστίνα Πολίτη- Ναταλία Γερμανού κλπ; Θέλω ελικόπτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση