GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θεοδωράκης για Στεφανίδη: Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο

«Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twit...


«Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου από την Κατερίνα Στεφανίδη.

«Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χαμόγελο που έφερε και απόψε στα ελληνικά σπίτια» έδωσε και ο Τομέας Αθλητισμού του Ποταμιού, με τίτλο «Οι σημαίες δεν υψώνονται στην τύχη».

«Μετά την ύψιστη αθλητική διάκριση που πέτυχε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio, η Κατερίνα Στεφανίδη ήλθε σήμερα να επιβεβαιώσει πως είναι η κορυφαία αθλήτρια επί κοντώ των τελευταίων ετών. Η Ελληνίδα αθλήτρια, που συνδυάζει τις κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις με σπουδές υψηλού επιπέδου, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η ικανότητα, ο προγραμματισμός, η στοχοπροσήλωση και πάνω από όλα η σκληρή προσπάθεια υψώνουν τις σημαίες στον ψηλότερο ιστό» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού.

Δείτε το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση