GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα-σοκ με το «καλημέρα» για την Τσέλσι, γκέλα η Λίβερπουλ, «καθάρισε» η Σίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεγάλο «μπαμ» στην πρεμιέρα της Premieship έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η πρωταθλήτρια Τσέλσι ηττήθηκε 2-3 από τη Μπέρνλι. Έν...


Το μεγάλο «μπαμ» στην πρεμιέρα της Premieship έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η πρωταθλήτρια Τσέλσι ηττήθηκε 2-3 από τη Μπέρνλι.
Ένα επικό ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 12΄ λόγω αποβολής του Κέιχιλ και με 9 στο 81΄ όταν αποβλήθηκε ο Φάμπρεγας, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-3! Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε πάλεψαν σαν λιοντάρια κόντρα σε πολύ εχθρική διαιτησία, μείωσαν τη διαφορά στο ένα γκολ στο 88΄, όμως δεν άντεξαν.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο «Σέλχαρστ Παρκ» έλαβε χώρα ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, με την νεοφώτιστη (και επανεμφανιζόμενη μετά από 44 χρόνια) Χάντερσφιλντ, να πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης, 3-0 εναντίον της Κρίσταλ Πάλας.
Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν ο άνθρωπος που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» όταν τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με τη Μπράιτον, με τη Σίτι να επικρατεί τελικά 2-0.

Εκπληκτικό ματς στο «Βίκαρετζ Ρόουντ», όπου η Γουότφορντ... έκλεψε το βαθμό ισοφαρίζοντας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο όταν ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-2, με δύο γκολ, δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όμως δέχτηκε ένα «φτηνό» γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε την ευκαιρία να μπει με το δεξί στη σεζόν. Βασικός με τους γηπεδούχους και παρών σε όλο το διάστημα ήταν ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος έδωσε την ασίστ (από κόρνερ) στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Τέλος, ονειρική ήταν η επιστροφή του Γουέιν Ρούνι μετά από 13 χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ». Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας χάρισε τη νίκη 1-0 στην Εβερτον στο ματς με τη Στόουκ Σίτι.
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και οι σκόρερ:
Άρσεναλ - Λέστερ 4-3 (2' Λακαζέτ, 45' Γουέλμπεκ, 83' Ράμσεϊ, 85'Ζιρού - 5' Οκαζάκι, 29', 56' Βάρντι)
Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-3
(8΄ Οκάκα, 32΄ Ντουκουρέ, 90+3΄ Μιγκέλ Μπρίτος - 29΄ Μανέ, 55΄πεν. Φιρμίνο, 57΄ Σαλάχ)
Τσέλσι - Μπέρνλι 2-3
(69΄ Μοράτα, 88΄ Νταβίντ Λουϊς - 24΄,43΄ Βόουκς, 39΄ Γουόρντ)
Κρίσταλ Πάλας - Χάντερσφιλντ 0-3
(23΄αυτ. Γουορντ, 26΄, 78΄ Μουνιέ)
Έβερτον - Στόουκ Σίτι 1-0
(45΄ Ρούνι)
Σαουθάμπτον - Σουόνσι 0-0
Γουέστ Μπρομ - Μπόρνμουθ 1-0
(31΄ Εγκάζι)
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(70΄ Αγουέρο, 75΄αυτ. Ντανκ)
Κυριακή, 13 Αυγούστου, 2017
Νιούκαστλ - Τότεναμ 15:30
Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ 18:00
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση