GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής για τις δύο κενές θέσεις στο Δ.Σ. της ΕΡΤ

Μετά το αλαλούμ που επικράτησε με αφορμή τη διαρροή της είδησης για την τοποθέτηση του Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, η ο...


Μετά το αλαλούμ που επικράτησε με αφορμή τη διαρροή της είδησης για την τοποθέτηση του Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, η οποία ξεκίνησε από την εφημερίδα Αυγή, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πέρα από τον Γιώργο Θαλασσινό, το άτομο που θα καλύψει τη δεύτερη κενή θέση στο ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι τελικά ο συνθέτης Νίκος Λεοντής.

"Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με επιστολή του προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, γνωστοποίησε την εισήγησή του για τη συμπλήρωση των δύο κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά στον Γιώργο Θαλασσινό και στον Χρήστο Λεοντή.

Αύριο στις 13.00 συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ώστε να γνωμοδοτήσει επί της εισήγησης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου σχετικά με τη συμπλήρωση δύο κενών θέσεων του Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση