GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο ζει στις ΗΠΑ

Το ποσό-ρεκόρ των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ένας υπερτυχερός στο τζακ-ποτ του λόττο στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης. Ο τυχερό...

Το ποσό-ρεκόρ των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ένας υπερτυχερός στο τζακ-ποτ του λόττο στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης.
Ο τυχερός λαχνός είχε αγοραστεί στη Μασαχουσέτη. Άλλα σαράντα δελτία έκαναν τους κατόχους τους πλουσιότερους κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του τυχερού παιχνιδιού, η Powerball USA.
Ο υπερτυχερός είχε επικυρώσει τον λαχνό με τους αριθμούς 6, 7, 16, 23, 26 και 4 σε ένα βενζινάδικο στην πόλη Τσικόπι. Έχει στη διάθεσή του έναν χρόνο για να εμφανιστεί και να διεκδικήσει τα κέρδη του.
Με βάση τον κανονισμό, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν αν θα λάβουν σταδιακά το σύνολο του ποσού, σε δόσεις διάρκειας 30 ετών ή αν θα λάβουν ένα μικρότερο ποσό - στη συγκεκριμένη περίπτωση αντιστοιχεί σε 480,5 εκατομμύρια δολάρια. Συνήθως, οι νικητές των τζακ-ποτ προτιμούν τη δεύτερη επιλογή.
Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε τζακ-ποτ στις ΗΠΑ έφτασε το 1,58 δισεκατομμύριο, τον Ιανουάριο του 2016. Τότε όμως το είχαν μοιραστεί τρεις τυχεροί και ο καθένας τους έλαβε 528,8 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση