GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραλής εκτός τελικού στο επί κοντώ

Εκτός τελικού στο επί κοντώ ανδρών έμεινε ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την 3η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Λονδίνο. Ο άλτης...


Εκτός τελικού στο επί κοντώ ανδρών έμεινε ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την 3η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Λονδίνο.

Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου που πήγε στη διοργάνωση με 5.63μ φετινό ρεκόρ (έχει 5.70μ ατομικό) στον ανοικτό στίβο, υπερέβη τα 5.45μ, αλλά απέτυχε να περάσει τα 5.60μ και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας, αποκομίζοντας όμως πλούσιες εμπειρίες από την πρώτη συμμετοχή του σε διοργάνωση παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών γυναικών, δίπλα σε μεγαθήρια του αγωνίσματος.

Ο Καραλής πέρασε με την 3η προσπάθεια τα 5.30, ύψος από το οποίο ξεκίνησε ο αγώνας, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση και υπερέβη με την πρώτη τα 5.45μ, για να αποτύχει τρεις φορές στα 5.60μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση