GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κούβα αρνείται την ανάμιξή της σε συμβάντα που αφορούν Αμερικανούς διπλωμάτες

Η κυβέρνηση της Κούβας δήλωσε χθες ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ δράσεις εναντίον διπλωματών και των οικογενειών τους στο νησί, μετά από την ...


Η κυβέρνηση της Κούβας δήλωσε χθες ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ δράσεις εναντίον διπλωματών και των οικογενειών τους στο νησί, μετά από την αναφορά εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών ορισμένων "συμβάντων" που είχαν δημιουργήσει σωματικά συμπτώματα σε Αμερικανούς οι οποίοι υπηρετούσαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αβάνα.

"Η Κούβα δεν έχει επιτρέψει ποτέ, ούτε θα επέτρεπε ποτέ, να χρησιμοποιηθεί η κουβανική επικράτεια για οποιαδήποτε πράξη εναντίον διαπιστευμένων διπλωματών ή των οικογενειών τους", δήλωση το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα χθες, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε δηλώσει ότι τον Μάιο απέλασε δύο κουβανούς διπλωμάτες που είχαν έδρα την Ουάσιγκτον, μετά από αδιευκρίνιστα "συμβάντα" στην Αβάνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση