GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άγιαξ και οι οπαδοί του αποθέωσαν τον Νούρι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αμπντελχάκ Νουρί δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τις προσπάθειες του Άγιαξ, αφού ο 20χρονος μέσος υπέστη σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλ...


Ο Αμπντελχάκ Νουρί δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τις προσπάθειες του Άγιαξ, αφού ο 20χρονος μέσος υπέστη σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, μετά από καρδιακό επεισόδιο σε φιλικό του "Αίαντα" με τη Βέρντερ προ εβδομάδων.

Οι φίλοι του συλλόγου, όμως, δεν τον ξέχασαν και στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι στην "Άμστερνταμ Αρένα", ετοίμασαν ένα πανό με την εικόνα του σε σκίτσο να δείχνει τον αριθμό της φανέλας του, το νο34.

Όταν, δε, η αναμέτρηση με τη Νις για τις ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρο του Champions League έφτασε στο 34ο λεπτό, το κοινό από τις κερκίδες του ολλανδικού γηπέδου σηκώθηκε και άρχισε να χειροκροτάει.

Αμέσως, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, παρότι βρίσκονταν έξω από την περιοχή της Νις, με τον Άγιαξ έτοιμο να εκτελέσει επικίνδυνο πλάγιο, σταμάτησαν το παιχνίδι και άρχισαν να συμμετέχουν και αυτοί στο χειροκρότημα.

Μετά από ένα λεπτό, το παιχνίδι άρχισε ξανά, με τη Νις να παίρνει την ισοπαλία 2-2 και συνάμα την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση