GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στα Οινόφυτα! Φαντάρος νεκρός (και τραυματίας) που παρασύρθηκαν από τρένο

Δύο άτομα παρασύρθηκαν από τρένο κοντά στον σταθμό Οινοφύτων Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τραγικό περιστατικό συνέβη στις...

Δύο άτομα παρασύρθηκαν από τρένο κοντά στον σταθμό Οινοφύτων Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10:40. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό έναν άνδρα και τραυματισμένο άλλον έναν.
Ο νεκρός και ο τραυματίας είναι νεαρής ηλικίας.
Συγκεκριμένα, στρατιώτης που εκπαιδευόταν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ΓΕΣ, ο στρατιώτης, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη μονάδα του, παρασύρθηκε στις 11.15 το πρωί της Πέμπτης από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Η κατάσταση της υγείας του τραυματία, δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση