GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα για τις πυρκαγιές

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εκτιμηθούν οι εξελ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εκτιμηθούν οι εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα ανά την επικράτεια.
Η σύσκεψη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του υπουργού Επικράτειας Αλέκου Φλαμπουράρη, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και του αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Και αρχίσαμε πάλι και ξανά τα Αχ Βαχ και μπιρ Αλλάχ!
    Και αρχίσαμε το "όλοι μαζί" και τα "Ζήτω και Μπράβω"!
    Και αρχίσαμε πάλι ... τα ίδια θα θα θα!
    Μέχρι το επόμενο πατατράκ και νταχτηρντί! ... και πάει λέγοωντας!

    Για την Ταμπακιέρα θα μιλήση κανείς;;

    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (Το Εικονικό Χρέος) σε Συνάρτηση με Την Αποικιοκρατική Διαχείριση Της Αποικίας Είναι Το Μέγα Εθνικό Θέμα/Ζήτημα/Πρόβλημα!

    Όλα Τα Άλλα Είναι για της Κυρά Κατίνες και της Αρσενικοθήλυκες Χανούμισες!



    Σημ.: Εμείς όμως βγάζουμε ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ κ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!! Και Τα ΔΙΚΑ Μας Είναι Απολύτως Σωστά! Έτσι για να Το Ξέρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση