GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία για την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία από υπάλληλο του δήμου Ελευσίνας, ο οποίος μετέφερε τον Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση...


Συγκλονίζει η μαρτυρία από υπάλληλο του δήμου Ελευσίνας, ο οποίος μετέφερε τον Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από συμβασιούχο, μέσα στο γραφείο του.
"Τον είδα να βγαίνει αιμόφυρτος από το γραφείο του κουτσαίνοντας, τον ρώτησα αυθόρμητα τι έπαθε και απάντησε "με μαχαίρωσε". Του λέω "ποιος;" και μου απάντησε "ένας άρρωστος". Υπήρχε ένας πανικός, ούρλιαζε ο κόσμος, έτυχε και ήμουν πιο ψύχραιμος" δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, o Νίκος Χριστοφίδης.
"Ζήτησα μια ζώνη, την έβαλα στο πόδι του ψηλά γιατί είχε μια πληγή. Μου λέει "μη με μετακινείς" και του απάντησα "τι να μη σε μετακινώ, πάμε", τον πήρα σηκωτό και τον έβαλα στο ασανσέρ" είπε ο κ. Χριστοφίδης.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση