GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα νίκη για την Νότιγχαμ Φόρεστ με δύο γκολάρες του Μπουχαλάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Με τη λήξη της αναμέτρησης της Νότιγχαμ στην έδρα της Μπρέντφορντ, η κάμερα εστίασε στον Ανδρέα Μπουχαλάκη και όχι άδικα, αφού ο Έλληνας...


Με τη λήξη της αναμέτρησης της Νότιγχαμ στην έδρα της Μπρέντφορντ, η κάμερα εστίασε στον Ανδρέα Μπουχαλάκη και όχι άδικα, αφού ο Έλληνας μέσος στο ντεμπούτο του στην Championship ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των φιλοξενούμενων με 4-3.

Ισοφάρισε (1-1) στο 41' με γκολάρα και διεύρυνε το προβάδισμα (1-3) στο 43', επίσης με γκολάρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 38' με τον Έγκαν, ενώ ανάμεσα στα γκολ του Μπουχαλάκη είχε σκοράρει ο Μέρφι (43') για το 1-2 της Νότιγχαμ.

Η Μπρέντφορντ μπήκε ξανά στο ματς στο 79' (2-3) με τον Μπιέλαντ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Ντάουελ στο 83' (2-4). Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Μοπέ.

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λοιπόν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και μία πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση