GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Ερντογάν στη Μέρκελ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα τη Γερμανία ότι προσφέρει βοήθεια σε τρομοκράτες, καθώς δεν έχει δώσει α...


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα τη Γερμανία ότι προσφέρει βοήθεια σε τρομοκράτες, καθώς δεν έχει δώσει απαντήσεις για κανέναν από τους χιλιάδες φακέλους που έχει αποστείλει η τουρκική κυβέρνηση στις γερμανικές αρχές και δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα της Άγκυρας για την έκδοση υπόπτων που βρίσκονται στο στόχαστρο των τουρκικών αρχών.

«Η Γερμανία υποθάλπει εγκληματίες» είπε ο Τούρκος ηγέτης σε ομιλία που εκφώνησε ενώπιον βουλευτών στην επαρχία της Ριζούντας στη Μαύρη Θάλασσα, μια δήλωση που πιθανόν θα πυροδοτήσει νέα ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

«Δώσαμε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ 4.500 φακέλους, ωστόσο δεν έχουμε λάβει απάντηση ούτε για έναν από αυτούς» τόνισε απευθυνόμενος σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

«Όταν έχουμε στα χέρια μας έναν τρομοκράτη, εκείνοι μπορούν να μας ζητούν να τον εκδώσουμε. Εσείς δεν στέλνετε όσους έχετε σε εμάς, αλλά μας ζητάτε τους δικούς σας. Επομένως εσείς έχετε νομικό σύστημα, αλλά εμείς στην Τουρκία όχι;» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση