GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτη στον κόσμο η Πρεβολαράκη

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στο Παρίσι κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο...


Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στο Παρίσι κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον αγώνα για τις θέσεις 3-5 νίκησε με πτώση την Ντόμπρε (Ρουμανία) και ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος σε βάθρο μεγάλης διοργάνωσης (σ.σ. μετά το ευρωπαϊκό).
Η Πρεβολαράκη, πάντως, θα μπορούσε να είχε φτάσει έως τον τελικό, καθώς στα προημιτελικά έχασε τσάμπα από την Καλαντζίσκαγια (Λευκορωσία). Δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4, αλλά η Μαρία είχε αβαντάζ, που σήμαινε ότι σε ισοπαλία έπαιρνε εκείνη την πρόκριση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, δεν το αντιλήφθηκε και στα τελευταία δευτερόλεπτα προσπάθησε να πάρει πόντο με αποτέλεσμα να χάσει δύο σημεία και τον αγώνα.
Ο Λευκορωσίδα, όμως, έφτασε έως τον τελικό, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Μαρία να αγωνιστεί στο ρεπεσάζ. Εκεί επικράτησε της Λεόρντα (Μολδαβία) με 3-1. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε την Ντόμπρε (Ρουμανία). Η Πρεβολαράκη ήταν εξαιρετική και με πτώση πήρε το παιχνίδι και ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο είναι ο δεύτερο φέτος, μετά το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση