Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

  Ζούσε με το όνομα της γυναίκας που σκότωσε ο σύντροφός της


  Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι έκρυψε το πτώμα της πρώην συντρόφου του σε καταψύκτη που αγόρασε μαζί με τη νέα του σύντροφο, η οποία στη συνέχεια είχε οικειοποιηθεί την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας.

  Η Katrina Layton, η νέα σύντροφος του Arturo Novoa, είχε οικειοποιηθεί την ταυτότητα της νεκρής, φρόντιζε τον σκύλο της και χρησιμοποιούσε τις πιστωτικές της κάρτες.

  Οι Αρχές έχουν συλλάβει την Katrina Layton και τον Arturo Novoa, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες περιύβρισης νεκρού και μένει να ερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της.

  Το κουβάρι του φρικτού εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο Arturo Novoa ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να μεταφέρουν τον καταψύκτη στο υπόγειο. Ωστόσο η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σπιτιού υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς ο καταψύκτης ήταν κλειδωμένος με λουκέτο και αποφάσισε να το σπάσει για να δει τι περιέχει μέσα.

  Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, η τελευταία φορά που η πρώην σύντροφος του Arturo Novoa επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους ήταν τον Φεβρουάριο.

  Πηγή: Reuters, The Independent

  Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι έκρυψε το πτώμα της πρώην συντρόφού του σε καταψύκτη που αγόρασε μαζί με τη νέα του σύντροφο, η οποία στη συνέχεια είχε οικειοποιηθεί την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ζούσε με το όνομα της γυναίκας που σκότωσε ο σύντροφός της Rating: 5 Reviewed By: Press- gr