GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζημία στο αμερικανικό αντιτορπιλικό μετά το ναυτικό ατύχημα - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Πολεμικό πλοίο του αμερικανικού ναυτικού υπέστη ζημιά από σύγκρουση με εμπορικό πλοίο ανατολικά της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε νωρίτερα το ...


Πολεμικό πλοίο του αμερικανικού ναυτικού υπέστη ζημιά από σύγκρουση με εμπορικό πλοίο ανατολικά της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε νωρίτερα το αμερικανικό Ναυτικό. Δέκα ναυτικοί αγνοούνται και πέντε τραυματίστηκαν μετά από τη σύγκρουση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το αντιτορπιλικό Τζον Μακέιν συγκρούστηκε με το δεξαμενόπλοιο Alnic MC ενώ το πρώτο "μετέβαινε σε επίσκεψη ρουτίνας στη Σιγκαπούρη".

"Αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το αντιτορπιλικό USS John S. McCain υπέστη ζημιά στην πίσω αριστερή πλευρά", είπε το Ναυτικό, προσθέτοντας ότι διεξάγεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε το πρακτορείο Reuters, το δεξαμενόπλοιο Άλνικ, σημαίας Λιβερίας και μήκους 183 μέτρων, δεν περιείχε πετρέλαιο για παράδοση.

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση