GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΠΕΙΛΕΙ με αγωγή η Καϊλή για τον παππού της...

Βασιλης Πολυχρονης    Μόλις πριν λίγο δέχθηκα από την ευρωβουλευτή κ.Ε. Καϊλή την παρακάτω απειλή άσκησης αγωγής εις βάρος μου για ανάρτ...

Βασιλης Πολυχρονης 
 Μόλις πριν λίγο δέχθηκα από την ευρωβουλευτή κ.Ε. Καϊλή την παρακάτω απειλή άσκησης αγωγής εις βάρος μου για ανάρτηση στον τοίχο μου σχετικά με τον παππού της που,όπως διατείνεται,τον σκότωσαν οι κομμουνιστές (δεν μας λέει το γιατί όμως η κ.Εύη).
Δεν θα πω πολλά, μόνο θα πω πως έτσι γίνεται πάντα όταν κάποιος δεν έχει να ανταπαντήσει με επιχειρήματα: χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη ως καταφύγιο μιας και πιστεύει πως λόγω ονόματος,ιδιότητας και οικονομικής ευχέρειας θα πετύχει τη φίμωση του "αδύνατου".
Περιμένω με ανυπομονησία την επίδοση της αγωγής και...θα έχω να το λέω πως η Ευούλα των 20.000 μηνιαίως (ένα πολύ μικρό ποσοστό πληρώνεται κι από την οικογένεια μου) με έκλεισε φυλακή.Τουλάχιστον θα λύσω το πρόβλημα στέγασης και σίτισης για το δύσκολο διάστημα που έρχεται!
Υ.Γ. Κόρη Alexandra Polychroni ετοιμάσου για την υπεράσπιση μου.Θα σου κάνει και τζάμπα διαφήμιση η Ευούλα!😜
Η επίμαχη ανάρτηση
Η αρχική δήλωση της Εύας Καϊλή

Γιώργος Αλεξάτος
Αν η Εύα Καϊλή ενοχλείται από τα δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν τον παππού της μαυραγορίτη δωσίλογο, δεν έχει παρά να υπερασπιστεί δημοσίως τη μνήμη του, αναφέροντας τον λόγο για τον οποίο, όπως λέει, τον σκότωσαν οι κομμουνιστές. Και μετά ας κάνει και αγωγή σε όποιον θεωρεί συκοφάντη.
Όσο δεν αποκαλύπτει τους λόγους του θανάτου του, ο καθένας μπορεί να υποθέτει οτιδήποτε. Πως μπορεί να μην ήταν μαυραγορίτης δωσίλογος, αλλά δολοφόνος ταγματασφαλίτης. Ή κουκουλοφόρος καταδότης.
Λοιπόν, κ. Καΐλη; Γιατί τον σκότωσαν τον παππού σας οι κομμουνιστές;

2 σχόλια

  1. Δηλαδή;
    Εσείς, που λέτε, ότι ήτανε μαυραγορίτης, γιατί δέν παρουσιάζετε τά αποδεικτικά στοιχεία;
    Καί, εν πάση περιπτώσει, ποίος νομιμοποιείται νά δολοφονεί ανθρώπους, επειδή δέν είναι σύμφωνοι μέ τήν ιδεολογία τους;
    Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν βλέπεται από την φάτσα της της παρενέργειες παρεσθησιογόνων και βαρβητουρικών;;

    Είμαστε σίγουροι ότι Αυτή δεν είχε ποτέ παππού!

    Σκεφτείκατε καθόλου ότι υπάρχουν προγράμματα της ΕΕ που χρηματοδοτούν (και Άνευ στοιχείων) χυδαίο ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ;;;
    Είναι η Γκαιμπελίστικη μέθοδος του "λέγε λέγε κάτι θα μείνει" και Αυτό Είναι Καθαρό ...

    Κέρδος τόσο Πολιτικό όσο και στην εδώ περίπτωση Οικονομικό! ... ΔΙΟΤΙ οι Τιμές της Κόκας είναι ... ανεβασμένες! Ρωτήστε την ... ΚΥΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση