GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα απέραντο... αριστερό φρενοκομείο!

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ. ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ*  Η Ελλάδα ήταν και είναι επί 24ώρου βάσεως στην ακτίνα... βολής της παγκόσμιας κοινότητας. Ο,τιδήποτε συμβαίνει...

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ. ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ* 

Η Ελλάδα ήταν και είναι επί 24ώρου βάσεως στην ακτίνα... βολής της παγκόσμιας κοινότητας. Ο,τιδήποτε συμβαίνει... ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Την ίδια στιγμή, κάποιοι αμετανόητοι τυχοδιώκτες και ανεπαρκείς ηγήτορες συμπεριφέρονται σαν να νομίζουν ότι δεν μας... βλέπει κανείς. Δεν βλέπουν δηλαδή, ούτε τα αίσχη με τη Δικαιοσύνη, ούτε τη διατήρηση του... γιουσουρούμ στο Δημόσιο, ούτε τις πάσης φύσεως παρεμβάσεις στους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής έτσι όπως τις αντιλαμβάνεται το συνονθύλευμα των σημερινών κυβερνώντων...

Ενδεχομένως, κάποιος να μας κατηγορήσει για μονομέρειες. Ωστόσο, είναι τόσες οι περιπτώσεις που πρέπει να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που η απλή αναφορά τους θα αρκούσε για να γραφτούν ολόκληρα βιβλία. Όσοι εκ των κυβερνώντων δεν καταλαβαίνουν ότι με τις αψυχολόγητες δηλώσεις ή πράξεις τους, κλονίζουν περαιτέρω την αξιοπιστία της χώρας, τότε προφανώς δεν έχουν... αίσθηση της κατάστασης ή κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τους πολίτες.

Για παράδειγμα:

Παρακολουθείς και απορείς στις πρωινές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων να αφιερώνεται χρόνος στο μοίρασμα των... ψιχίων σε συνταξιούχους και μισθωτούς αντί να γίνεται λόγος για το πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να μπει τέλος στο φορολογικό και ασφαλιστικό... χειρουργείο που επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης είναι εκτός ορίων!

Παρατηρείς επίσης αριστερούς τύπους ή διαβάζεις για υπουργούς που έχουν στα γραφεία τους τη φωτογραφία ενός σφαγέα (του Άρη Βελουχιώτη) και ταυτόχρονα κάνουν αναλύσεις για χρηματιστήρια και αγορές ομολόγων μιλώντας με πολιτικούς όρους, δημιουργώντας την αίσθηση ότι είναι παντελώς αστοιχείωτοι ή απατεώνες...

Διαβάζεις για μια χώρα που φορτώθηκε ένα βάρος τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ και θα έχει απώλειες εισοδημάτων άλλα 60 για τα επόμενα 15-20 χρόνια επειδή κάποιοι θέλησαν να κάνουν... περήφανη διαπραγμάτευση! Και μάλιστα χωρίς να κουνιέται... φύλλο ως προς την απόδοση ευθυνών.

Στα θέματα της καθημερινότητας, βλέπουμε... ανενόχλητους κάποιους "επαναστάτες" να μπουκάρουν στη Βουλή, μερικοί να συλλαμβάνονται και κατόπιν συνεννόησης του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και του Προέδρου της Βουλής να φεύγουν σαν... κύριοι με... ταξιτζήδες τους οδηγούς περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ.!!!

Μπορείς να... θαυμάσεις τον υπουργό Δικαιοσύνης που μιλάει για... άλλες αποφάσεις με άλλη σύνθεση στο δικαστήριο. Τέτοιες δηλώσεις σε άλλες χώρες θα είχαν προκαλέσει σεισμό, αλλά εδώ είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πού να χαλάει τώρα ο λαός τα μπάνια του. Δεν καταλαβαίνουν οι αθεόφοβοι ότι τέτοιες δηλώσεις για θέματα δικαιοσύνης είναι αρκετές για να κάνουν ακόμη και τον πλέον... φιλέλληνα επενδυτή να φύγει τρέχοντας!

Επίσης, διαβάζεις για επίορκους που επιστρέφουν στις θέσεις ελλείψει πειθαρχικών συμβουλίων, προφανώς, για να συνεχίσουν απερίσπαστοι τις απάτες τους...

Διαβάζεις και διαπιστώνεις ιδίοις όμμασι διαλυμένα νοσοκομεία και βέβαια κάνεις τον σταυρό σου μην σου τύχει καμιά... στραβή!

Στην Παιδεία, έχεις έναν αχαρακτήριστο υπουργό να υπερηφανεύεται για το έκτρωμα που έφερε ως προς τη λειτουργία των ΑΕΙ λέγοντας ότι "σε όποιον καθηγητή δεν αρέσει να πάει στο εξωτερικό"! Προφανώς, αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος εφαρμόζει κατά γράμμα το δόγμα "Η αριστεία είναι ρετσινιά". Μόνο που δεν ξέρουμε εάν στην πραγματική ζωή του θα ήθελε να τον εγχειρήσει ένας ειδικευόμενος γιατρός ή να πάει αεροπορικό ταξίδι με κάποιον ερασιτέχνη πιλότο. Όσο για τα ελληνικά πανεπιστήμια που έχουν γίνει κέντρα κατασκευής μολότοφ και διακίνησης ναρκωτικών, η λέξη χαμαιτυπείο ίσως είναι πολύ τιμητική!

Σε αυτήν τη χώρα που είναι χρεοκοπημένη και σε πρόγραμμα, μαθαίνεις ότι υπάρχουν συντεχνίες που υπερασπίζονται το δικαίωμα των εργαζομένων στην αργομισθία! Επιπλέον, διαπιστώνεις ότι όποιος πάει να ανοίξει την Κυριακή μπορεί να του σπάσουν το μαγαζί και όποιος ψωνίσει μπορεί να φάει μερικές "ψιλές". Αλλά, εντάξει, μην δίνετε σημασία. Πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά όπως δήλωσε ο μάλλον μη σκεπτόμενος γ.γ. του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Στην ωραία μας Ελλαδίτσα, μπορείς επίσης να ακούσεις κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν ότι είναι υπέρ των... συλλογικοτήτων που ματαιώνουν πλειστηριασμούς, τους οποίους έχουν ψηφίσει (μιλάμε για τα κυβερνητικά στελέχη πάντα...)! Από την άλλη, εγκληματίες απελευθερώνονται για να συνεχίσουν... απερίσπαστοι το έργο τους. Επιπλέον, έχει και άλλα ο... μπαξές. Για παράδειγμα επιχειρηματίες με φορολογικές δηλώσεις των 300 ευρώ που θέλουν να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια αλλά και επιτήδειους που οσμίζονται μπίζνες με κρατικό χρήμα... αλά αριστερά!

Μιλάμε για ένα απέραντο... αριστερό φρενοκομείο! Αν αυτοί είναι κανονικοί άνθρωποι, τότε εμείς είμαστε εξωγήινοι!

*

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
e-mail: loukas1972@gmail.com
Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis
Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo

2 σχόλια

  1. Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (και ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο Αττικός Ουρανός!


    Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (Αποικιοκράτη και των ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση