Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

  Το Ποτάμι για τον Τσίπρα: Αφού πρωταγωνίστησε στο έργο "σκίζω μνημόνια" τώρα ανακάλυψε την επιχειρηματικότητα


  «Αφού για χρόνια πρωταγωνιστούσε στο έργο “σκίζω μνημόνια, διαγράφω το χρέος” και πολέμησε λυσσαλέα όλες τις μεγάλες επενδύσεις, ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την επιχειρηματικότητα. Καθημερινά στήνει επικοινωνιακές παραστάσεις για να δείξει ότι άλλαξε μυαλά ενώ διατηρεί όλα τα εμπόδια στις επενδύσεις (εχθρικό περιβάλλον, γραφειοκρατία, φορολογία), τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Impact hub Athens, μία δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

  «Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι», επισημαίνεται στη συνέχεια. «Το 2016 οι ξένες επενδύσεις στη χώρα μας ήταν 11,4% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός κλείνοντας το μάτι στο κομματικό του ακροατήριο, από τους φόρους εκείνων που παράγουν, τάζει προσλήψεις στο δημόσιο και κάνει λόγο για τον επαναπατρισμό επιστημόνων προκειμένου να προσληφθούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

  «Αλήθεια, δεν ξέρουμε πόσοι θα γυρίσουν για να δουλέψουν σε ένα χώρο όπου κυριαρχεί η αναξιοκρατία και αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους, αντί για ανταμοιβή το πιθανότερο είναι ότι θα βρουν τον μπελά τους».

  «Αντί για φωτογραφίες σε κοιτίδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις ας φροντίσει ο πρωθυπουργός, να σταματήσει ο διωγμός σε όποιον έχει απομείνει να παράγει. Όσοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι ντεκόρ για τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», τονίζει το Ποτάμι καταλήγοντας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το Ποτάμι για τον Τσίπρα: Αφού πρωταγωνίστησε στο έργο "σκίζω μνημόνια" τώρα ανακάλυψε την επιχειρηματικότητα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr