Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

  Ετοιμάζεται το (Μπ)αρουφοκόμμα των τραπεζιτών;

  Γράφει ο Θόδωρος Μεχλιζόγλου 
  Πολιτικός Αναλυτής (Πολιτική Οικονομία-Νομισματική πολιτική)

  Με όσα βλέπουν εσχάτως το φως της δημοσιότητας, από το βιβλίο του πρώην Υπ. Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύστημα κάτι ετοιμάζει!

  Ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, που ηχογραφούσε τις συνομιλίες τους (γιατί άραγε), είναι πλέον το πρόσωπο των ημερών, στα ΜΜΕ!

  Κι όσο κι αν ακούγονται διάφορα για εξεταστικές και διερεύνηση του ζητήματος PLAN Μπαρούφα, που ουσιαστικά μόνο σύγχυση μπορούσε να προκαλέσει, αλλά φυσικά και καμιά καταστροφή, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, αν αποφασιστεί, ότι πρόκειται για τον «καταλληλότερο» να συνεχίσει το «Θεάρεστο» έργο τους!

  Ο άνθρωπος των αγορών και των ξένων funds, συνομιλητής του Δ.Ν.Τ, του Τζορτζ Σόρρος κ.λ.π. μάλλον έρχεται με φόρα (αλα Μακρόν στη Γαλλία), διότι εξ’ όσων φαίνεται ο εκλεκτός της Φράου Μέρκελ, Κούλης της πάλαι ποτέ δεξιάς παράταξης, αποδείχθηκε «κουτσάλογο», αφού όσο κι αν τον «φουσκώνουν» στις δημοσκοπήσεις, η αλήθεια είναι πικρή γι’ αυτόν και στα πολιτικά στέκια το γνωρίζουν οι πάντες!

  Έρχεται λοιπόν ο Γιάνης, να καρπωθεί τους «αγανακτισμένους» του Σύριζα και όσους πιστεύουν ότι πρόκειται γι κάποιον «επαναστάτη» που θα «υψώσει» τα στήθη του, απέναντι στους δανειστές, την Κομισιόν κ.λ.π.

  Και φυσικά αν «τραβήξει» το νέο πουλέν των τραπεζών θα προσέλθουν κι αλλοι (άλλες), στο προσκλητήριο, που βλέπουν να χάνεται το «τραίνο»της εισόδου στο Κοινοβούλιο!

  Και βέβαια τα θύματα σε αυτή την περίπτωση, θα είναι και πάλι οι Έλληνες, που μπορεί να πέσουν θύματα ενός νέου κατά παραγγελία, «επαναστάτη σωτήρα»!

  Εύχομαι οι συμπολίτες μας, να μην πέσουν εκ’ νέου θύματα ανέξοδων υποσχέσεων, γιατί φοβάμαι ότι τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα από όλα όσα έχουμε βιώσει ως τώρα!

  Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, που σίγουρα δεν θα αργήσουν !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ετοιμάζεται το (Μπ)αρουφοκόμμα των τραπεζιτών; Rating: 5 Reviewed By: Press Fm