GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρούτο που εξαφανίζει το λίπος; Κι όμως υπάρχει

Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, είναι χρήσιμο να εντάξετε ένα συγκεκριμένο φρούτο στη διατροφή σας. Η κατανάλωσή μειώνει, σύμφωνα μ...


Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, είναι χρήσιμο να εντάξετε ένα συγκεκριμένο φρούτο στη διατροφή σας.

Η κατανάλωσή μειώνει, σύμφωνα με έρευνες, τον αριθμό των λιπωδών κυττάρων στο σώμα έως 73%!

Τα συγκεκριμένα φρούτα εμποδίζουν επίσης τη δημιουργία νέων λιπωδών κυττάρων, γεγονός που τα καθιστά ακόμα πιο ισχυρό όπλο στη μάχη εναντίον της παχυσαρκίας.

Πειράματα που διεξήγαγαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Woman’s του Τέξας έδειξαν πως ο αριθμός των λιπωδών κυττάρων μειώνεται από 27% έως 73%, αναλόγως με την ποσότητα των πολυφαινολών από μούρα που χρησιμοποιείται.

Τα μούρα, θεωρούνται «υπερόπλο» στην μάχη εναντίον της καρδιοπάθειας και του διαβήτη τύπου 2, λόγω των υψηλά επιπέδων πολυφαινολών. Οι πολυφαινόλες είναι ομάδες χημικών ουσιών που παρέχουν πολλά οφέλη στην υγεία.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ιστούς από ποντίκια για να εξετάσουν την επίδραση των πολυφαινολών από μούρα στην ανάπτυξη των λιπωδών κυττάρων και την λιπόλυση (είναι η διάσπαση του λιπώδους ιστού στο σώμα).

Οι ερευνητές καλλιέργησαν τα ιστικά δείγματα και τα εξέθεσαν σε τρεις διαφορετικές δόσεις πολυφαινολών από μούρα, αποκομίζοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση