GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρίκι Μάρτιν απαντά στην κριτική του πρώην συντρόφου του Βερσάτσε

Έπειτα από την κακή κριτική που άσκησε ο Αντόνιο Ντ' Αμίκο, στον Ρίκι Μάρτιν, ο Πορτορικανός τραγουδιστής τηλεφώνησε στον τελευταίο ...


Έπειτα από την κακή κριτική που άσκησε ο Αντόνιο Ντ' Αμίκο, στον Ρίκι Μάρτιν, ο Πορτορικανός τραγουδιστής τηλεφώνησε στον τελευταίο σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε για να τον καθησυχάσει σχετικά με τη σειρά "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story", στην οποία πρωταγωνιστεί ο 45χρονος ποπ σταρ.

Ο Ρίκι Μάρτιν υποδύεται τον Αντόνιο Ντ' Αμίκο στη σειρά που αναφέρεται στην τραγική δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή. Τον περασμένο μήνα, ο Ντ' Αμίκο είχε σχολιάσει κάποιες σκηνές που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, χαρακτηρίζοντας τη σκηνοθεσία γελοία και υποστηρίζοντας ότι κάποια από αυτά που δείχνει, δεν έγιναν ποτέ.

"Θα κάνω τους θεατές να ερωτευτούν τη σχέση που είχες με τον Τζιάννι" φέρεται να είπε ο Ρίκι Μάρτιν στον επί 15 χρόνια σύντροφο του Βερσάτσε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και η Πενέλοπε Κρουζ, στο ρόλο της Ντονατέλα Βερσάτσε, βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής και θα προβληθεί από τον Ιανουάριο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση