GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΘΗΝΑ ...ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΣΕ! ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ από ποτέ ο κόσμος που έφυγε φέτος...

Μαρία Χατζηκρανιωτη     Εσείς που λέτε ότι έχει αδειάσει η Αθήνα από κόσμο, οι πλούσιοι διακοπαρουν όλοι ας πούμε ζούμε σε άλλη πόλη; Ε...

Εσείς που λέτε ότι έχει αδειάσει η Αθήνα από κόσμο, οι πλούσιοι διακοπαρουν όλοι ας πούμε ζούμε σε άλλη πόλη; Εγώ που παίρνω κάθε μέρα ΜΕΤΡΌ φισκα είναι ,η γειτονιά μου δεν άδειασε και θεωρείται ότι έχει κόσμο ευκατάστατο, τώρα αν ο κόσμος δεν έχει δουλειά με τέτοια ζεστα δεν θα γυρνάει άσκοπα στους δρόμους..
Όσοι γνωστοί μου έφυγαν πήγαν λίγες μέρες στα χωριά τους , από τα οκτώ εκατομμύρια κόσμο σαφώς και κάποιοι έχουν την άνεση να διακοπαρουν , αυτοί είναι η οι δημόσιοι υπάλληλοι που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τους πέφτουν τα μισθα ..Εκτός και αν εγώ ζω σε μια χώρα φτωχών και σεις σε μια πλούσια ,ζούμε δηλαδή σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορεί να συμβαίνει και αυτό !
--------------------
George Athanatios Tsoukaladakis
Αύγουστος στα χρόνια του Σύριζα.
Δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια ή τι λέτε εσείς αλλά φέτος ειδικά διαπιστώνω μετά λύπης μου, πως έχει φύγει λιγότερος κόσμος από ποτέ ακόμα και για ολιγοήμερες διακοπές.
Μόλις γύρισα από το 24ωρο mini market στη Φορμίωνος στην 7η στάση, τι mini δηλαδή, κανονικό είναι και είχε 20 άτομα ουρά στο ταμείο στις 23:40.
Περισσότερος κόσμος καθόταν απέξω και έπινε μπύρες ή έτρωγε.
Τα δε σουβλατζίδικα που έχουν παραμείνει ανοικτά έχουν τουλάχιστον 45 λεπτά αναμονή αυτές τις μέρες.
Όσο για τους δρόμους βρίσκεις πάρκινγκ άνετα αλλά δεν λείπει σε καμία περίπτωση πάνω από το 1/5 των αυτοκινήτων.
Τέλος με όσους έχω μιλήσει πιστοποιούν πως παρόλο τους άδειους δρόμους κόσμος πολύς έχει μείνει Αθήνα.
Απλά κάθονται σπίτι ή είναι στις παραλίες.
Περιμένω με αγωνία να μας πει ο αλέξης για τα χαμογελαστά πρόσωπα για άλλη μια φορά.
Γιατί είναι γεγονός πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που έχουμε (ακόμα) την πολυτέλεια να πάμε διακοπές το Σεπτέμβριο ή όποιο άλλο μήνα της χρονιάς επιλέξουμε, ο περισσότερος κόσμος έμεινε στα αστικά κέντρα λόγω έλλειψης χρημάτων.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση