GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημήτρης Καμμένος: Γιατί ψήφισα όχι στο άσυλο

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφοροποιήθηκε στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου...


Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφοροποιήθηκε στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου για την Παιδεία που ψηφίστηκε στη Βουλή. Όπως αποκάλυψε ο Διευθυντής σύνταξης του enikos.gr Μάνος Νιφλής από την εκπομπή του στον RealFm 97,8, ο βουλευτής της συγκυβέρνησης, ο οποίος ψήφισε "ναι" σε όλα, εκτός του άρθρου 3, το οποίο αφορά στις Ακαδημαϊκές ελευθερίες, διάταξη που προβλέπει την επαναφορά του ασύλου και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας μόνο σε περίπτωση σοβαρών αδικημάτων δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Η θέση μου παραμένει σταθερή σε σχέση με αυτό. Δεν πήγα ξαφνικά σήμερα στη Βουλή και ψήφισα 'όχι' σε αυτό. Ψήφισα όχι, γιατί έχω κάνει πολλές επερωτήσεις σε σχέση με τους μπαχαλάκηδες, σε σχέση με όλο αυτό που συμβαίνει ή συνέβαινε χωρίς να μου έχει απαντήσει ποτέ ο κ. Τόσκας" είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε:
"Έμεινα σταθερός στη θέση μου και την άποψη μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός για να ψηφίζω οτιδήποτε μου φέρνουν, αναλόγως την κομματική γραμμή. Ψήφισα αυτό που πίστευα και βάσει των επερωτήσεων που έχω καταθέσει στο ελληνικό κοινοβούλιο".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση