Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ «έφαγε (τριπλή) πόρτα» και γιατί ο Καμίνης...

  Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και δύο τηλεφωνήματα -τα οποία επιμελώς αποφεύγει να δημοσιοποιήσει- για να εξασφαλίσει υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Γ. Καμίνης. 
  Το ένα ήταν προς τον Ευ. Βενιζέλο και το δεύτερο προς την Ά. Διαμαντοπούλου. Αμφότεροι όμως φέρονται να του έδωσαν να καταλάβει ότι δεν πρέπει να αναμένει βοήθεια εκ μέρους τους και συμμετοχή στις διαδικασίες για την εκλογή του....
  Ανάλογη ήταν η στάση και του επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη στον οποίο έγινε γνωστό ότι τηλεφώνησε. Ανάγλυφα το σκεπτικό αυτής της στάσης επεξηγεί σε άρθρο του για την υποψηφιότητα Καμίνη ο Γιάννης Μεϊμάρογλου γράφοντας ότι "ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς  πρέπει να απευθύνεται και στις ευρύτερες φιλελεύθερες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις" και ως εκ τούτου "τι έννοια θα είχε η υποψηφιότητα Καμίνη χωρίς τη συμμετοχή στις διαδικασίες των δυνάμεων που ο ίδιος θέλει να εκφράσει. Είναι προφανές ότι δεν δήλωσε υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΣΥ η οποία έχει ήδη την ηγεσία της. Και τι έννοια θα είχε η συμμετοχή των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων σε διαδικασίες που δεν εξασφαλίζουν πολιτικά και οργανωτικά τη συγκρότηση μιας νέας μεγάλης μεταρρυθμιστικής παράταξης;"
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ «έφαγε (τριπλή) πόρτα» και γιατί ο Καμίνης... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm