GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΝΔ στον Βαρουφάκη

Ανακοίνωση για το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με το οποίο εξαπολύει «βολές» κατά της ΝΔ και της στάσης της...


Ανακοίνωση για το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με το οποίο εξαπολύει «βολές» κατά της ΝΔ και της στάσης της όλα αυτά τα χρόνια των Μνημονίων, εξέδωσε πριν από λίγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο μόνος διάλογος με τον άνθρωπο που μαζί με τον κ. Τσίπρα έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια, προκάλεσαν ζημιά 100 δις ευρώ στην οικονομία και έφεραν νέα δυσβάσταχτα βάρη στους πολίτες, θα γίνει θεσμικά, στην Εξεταστική Επιτροπή που θα συσταθεί από την επόμενη Βουλή», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.
«Μέχρι τότε συνιστούμε στον κ. Βαρουφάκη, αντί να συκοφαντεί τη Νέα Δημοκρατία, που με δικό της πολιτικό κόστος έσωσε τη χώρα από τους τυχοδιωκτισμούς του κ. Τσίπρα, να βρει έναν άλλο τρόπο να προσελκύσει δημοσιότητα, που τόσο του έχει λείψει», συμπληρώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση