GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε το χαμένο δαχτυλίδι των αρραβώνων της σε... καρότο - ΦΩΤΟ

Σε ένα... καρότο βρήκε μια 84χρονη γυναίκα από τον Καναδά, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που είχε χάσει πριν από 13 χρόνια. Πρόκειται ...


Σε ένα... καρότο βρήκε μια 84χρονη γυναίκα από τον Καναδά, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που είχε χάσει πριν από 13 χρόνια.

Πρόκειται για την Μέρι Γκραμς, η οποία είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν το 2004 είχε χάσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι ενώ βρισκόταν στον κήπο της και πίστευε ότι δεν θα το ξαναβρεί.

Δεν το είπε σε κανέναν εκτός από τον γιο της, για μία δεκαετία. Ντρεπόταν τόσο που δεν το είχε πει ούτε στον άνδρα της. Για να μη φανεί η απώλειά του, αγόρασε ένα φτηνό αντίγραφο και προσποιήθηκε πως δεν είχε συμβεί τίποτα.

Τη Δευτέρα, η νύφη της ανακάλυψε το μυστικό της αλλά και το ίδιο το δαχτυλίδι, όταν έβγαλε από το χώμα ένα... καρότο!

Η γυναίκα, που ζει πλέον στη φάρμα που ζούσε η πεθερά της, ανακάλυψε το δαχτυλίδι πλένοντας το καρότο. Το καρότο φαίνεται ότι είχε αναπτυχθεί μέσα στο δαχτυλίδι. Το έδειξε στον άνδρα της κι εκείνος συμπέρανε πως πρέπει να ήταν το χαμένο δαχτυλίδι της μητέρας του.

Κοιτώντας πίσω, η 84χρονη λέει πως θα ήθελε να έχει μοιραστεί το συμβάν με τον σύζυγό τους, που πέθανε πριν από πέντε χρόνια. «Είχε χιούμορ» λέει στο BBC «και μάλλον θα το είχε βρει απλώς αστείο».

Πλέον, δηλώνει πως θα είναι πιο προσεκτική.

«Όταν βγαίνω έξω τα το βάζω σε κάποιο ασφαλές μέρος. Αυτό έπρεπε να κάνω από τότε» λέει.

Πηγή: BBC, πηγή φωτο: Supplied, Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση