GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του ΔΟΛ - ΒΙΝΤΕΟ από τους βανδαλισμούς

Η ομάδα «Συντρόφισσες και σύντροφοι από Καταλήψεις» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε στα παλιά γραφεία του ΔΟΛ το βράδ...


Η ομάδα «Συντρόφισσες και σύντροφοι από Καταλήψεις» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε στα παλιά γραφεία του ΔΟΛ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Μην περιμένετε από μας αναφορά και συμμετοχή στις ενδοκαθεστωτικές σας συγκρούσεις. Χτυπάμε και αποκλείουμε με κάθε ευκαιρία τα καθεστωτικά μέσα, όχι λόγω των ιδιαίτερων συμφερόντων που εξυπηρετούν, αλλά λόγω της ίδιας τους της δομής και λειτουργίας, της τάσης και της επιλογής τους να επιτίθενται στα αναρχικά/αντιεξουσιαστικά κινήματα".
"Πέρα των προθέσεων του κάθε δημοσιογράφου τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι δομές που κατασκευάζουν την πραγματικότητα των ανθρώπων. Αποκαλούνται 4η εξουσία και αυτό είναι παραδοχή ακόμα και των πιο φιλελεύθερων αναλυτών. Η ελευθερία του λόγου που καμώνονται πως διακατέχει τις φάρες τους μόνο ελευθερία δεν είναι. Ο λόγος τους είναι εξαρτημένος και σε ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα των χορηγών , των αφεντικών και των κομμάτων που βρίσκονται πίσω από κάθε εφημερίδα, ενώ οι δομές τους είναι πλήρως ιεραρχικές, παρόμοιες με αυτές των ολοκληρωτικών καθεστώτων όπου η κεντρική επιτροπή ελέγχει τη ροή του λόγου. Πώς τολμούν αυτοί οι ρήτορες να ταυτίζουν αυτήν την απόλυτη κατάσταση εξάρτησης και ιεραρχίας με την ελευθερία; " αναφέρει επίσης η ομάδα που ανέβασε στην ιστοσελίδα indymedia και ένα βίντεο από την επίθεση στα γραφεία του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση