GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στα δικαστήρια με τον πατέρα του Νεϊμάρ

Μπορεί ο Νεϊμάρ να αποτελεί παρελθόν πια για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο πατέρας και ατζέντης του μόλις άρχισε τη διαμάχη του με τους «μπλ...


Μπορεί ο Νεϊμάρ να αποτελεί παρελθόν πια για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο πατέρας και ατζέντης του μόλις άρχισε τη διαμάχη του με τους «μπλαουγκράνα». 

Ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά της «Μπάρτσα» διεκδικώντας το ποσό των 26 εκατ. ευρώ που θεωρεί πως του οφείλεται. Όταν ο Βραζιλιάνος σταρ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς μέχρι το 2021, ο πατέρας του είχε συμφωνήσει να λάβει 26 εκατ. ευρώ ως προμήθεια, που «βαπτίστηκε» μπόνους… αφοσίωσης στην ομάδα.

Όμως λίγους μήνες μετά ο 25χρονος άσος πωλήθηκε στην Παρί και ο πατέρας του δεν πήρε τα χρήματα που περίμενε μέχρι τη Δευτέρα (όταν και εξέπνεε η σχετική προθεσμία). Η Μπαρτσελόνα αρνείται να δώσει το συγκεκριμένο ποσό από τη στιγμή που έγινε η συγκεκριμένη μεταγραφή, ωστόσο ο πατέρας του Νεϊμάρ είναι ανένδοτος, παρότι θα εισπράξει 36 εκατ. ευρώ ως προμήθεια από τη μετακίνηση-ρεκόρ του γιου του.

Η συνέχεια, λοιπόν, στα δικαστήρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση