GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η απόφαση της κυβέρνησης προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες

«Η απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο "Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του ...


«Η απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο "Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού", που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες που διαχρονικά προασπίζονται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την πανανθρώπινη αξία της ελευθερίας» τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, η ΝΔ κάνει λόγο για μία απόφαση «που για άλλη μια φορά τονίζει την ελληνική ιδιαιτερότητα και μας οδηγεί σε μια ιδιότυπη ευρωπαϊκή και διεθνή απομόνωση», που «δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες».
«Υπάρχουν ιστορικές αλήθειες που πρέπει να λέγονται», συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ. «Ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός είναι σκοτεινές περίοδοι της ευρωπαϊκής ιστορίας ασφαλώς καταδικαστέες από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Η διαφορετική ιδεολογική τους αφετηρία και η μεταξύ τους σύγκρουση, ούτε εξισώνει, αλλά ούτε και εξαγνίζει, κανέναν από τους δύο.
»Η συζήτηση σήμερα στην Ευρώπη πρέπει να αφορά κυρίως το μέλλον της. Ωστόσο, ο σεβασμός στην ιστορική μνήμη και τις ευαισθησίες του κάθε Κράτους - Μέλους είναι επιβεβλημένος.
»Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και σε αυτό το θέμα επιχειρεί να "ψαρέψει" ψήφους στον χώρο της παραδοσιακής Αριστεράς, ενώ είναι προφανές ότι πλέον δεν έχει καμία σταθερή ιδεολογική και πολιτική βάση. Άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί από αυτή την Κυβέρνηση που αυξάνει τους φόρους, κόβει τις συντάξεις και ψηφίζει δύο- δύο τα μνημόνια», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Ο κύριος Χαμμένος* στην Εσθονία!


    Πέστε στον κύριο Χαμμένο ότι ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ:

    1. ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΤΟ 40!

    2. ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 41-45!

    3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    4. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

    5. ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

    6. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΥ!

    7. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

    8. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50!

    9. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΚΕ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 67!

    10. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    και...

    11. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ!



    *Αυτός είναι ο άλλος Χαμμένος!

    Υ.Γ. α) Και να ξέρεις κύριε Χαμμένε ότι εάν δεν υπήρχε η Σοβιετική Ενωση τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΕΤΑΝΟΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

    β) Η Ελλάδα (Ελληνικός Λαός) ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΏΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ"! Και εάν ΔΕΝ το καταλαβαίνεις Αυτό μάλλον Ραγιάδικα και Ξένων Βιβλία εδιάβασες μικρουλάκι!

    γ) Αφού Αυτό Εξισωτικό "Κουμουνισμός=Ναζιζοφασισμός" που γίνεται στην Εσθονία το ΣΠΟΝΤΣΙΑΡΗ η Ε.Ε. εξ' όλοκληρου Οικονομικά με Αδρά ποσά δεν μας λές πόσο και σε τι είδος πλερώνουν.... για να πάμε και εμείς;;

    δ) ... και για να ξέρεις βλάκα Τέτοιες Είδους Εξισώσεις κάνουν και χρηματοδοτούν τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά στοιχεία για να καλύψουν το Πρόσωπο Τους που Είναι η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!



    Προς ΝΔ: Μιλούν ΌΛΟΙ μιλούν και οι κ...λ...άρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση