GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιλιάδες αντιδράσεις για τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Σινέντ Ο' Κόνορ

Πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ εξομολο...


Πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ εξομολογείται ότι έχει «αυτοκτονικές τάσεις». Χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν την ανησυχία τους για τη γνωστή τραγουδίστρια. 

«Μόλις είδα τη συγκλονιστική έκκληση για βοήθεια της Σινέντ Ο' Κόνορ. Μοιάζει να είναι εντελώς απομονωμένη και ανησυχώ για την ασφάλειά της», ανέφερε σήμερα η Άνι Λένοξ, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Eurythmics.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ, κυρίως γνωστή για το τραγούδι "Nothing Compares 2 U" που έγραψε ο Πρινς, μοιράστηκε στις 3 Αυγούστου στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τη μοναξιά της και τις σκέψεις της για αυτοκτονία.

«Είμαι μόνη, δεν έχω κανέναν στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου, τον πιο ευγενικό άνθρωπο στον κόσμο, που μου λέει πως είμαι μια ηρωίδα, και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στη ζωή», έλεγε.

«Τώρα ζω σε ένα μοτέλ στα βάθη του Νιου Τζέρσι. Τρεις αρρώστιες με έκαναν να έχω αυτοκτονικές τάσεις», προσθέτει η καλλιτέχνης, ηλικίας 50 ετών, η οποία έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. «Εδώ και δύο χρόνια, η ζωή μου συνίσταται μόνο στο να μην πεθάνω, δεν είναι αυτό ζωή.»

Σήμερα Τρίτη ένα νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της από έναν συντάκτη, που δεν κατονομάζεται, αποσκοπούσε να καθησυχάσει το κοινό και το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας, το βίντεο της οποίας είχε περισσότερες από 800.000 επισκέψεις.

«Δημοσιεύω αυτό το post έπειτα από αίτημα της Σινέντ, για να γνωστοποιήσω σε όλους εκείνους που την αγαπούν ότι είναι ασφαλής», αναφέρει ο συντάκτης του μηνύματος. «Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα.»

Ήδη τον Ιούνιο του 2016, φήμες για αυτοκτονία είχαν ανησυχήσει τις αμερικανικές αρχές, προτού η τραγουδίστρια βρεθεί σώα και αβλαβής σε ένα ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση