GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης η Ρεάλ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τον περασμένο Ιούνιο η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάτι που είχ...


Τον περασμένο Ιούνιο η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάτι που είχε πετύχει 27 χρόνια πριν η Μίλαν (1989, 1990).

Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να γίνει η δεύτερη, μετά τους «ροσονέρι», που πανηγύρισε το «back to back» και στο Ευρωπαϊκό Super Cup. Στον αγώνα που έγινε στο «Filip II» των Σκοπίων οι «μερένγκες» επιβλήθηκαν με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα τους (πέρασε αλλαγή στο 83΄ αντί του Μπενζεμά), και ξεκινούν τη σεζόν 2017/2018 με το πρώτο τρόπαιο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, παράλληλα, μετά τον Αρίγκο Σάκι, έγινε μόλις ο δεύτερος προπονητής στα χρονικά με δύο διαδοχικές κατακτήσεις Super Cup Ευρώπης. Η πρώτη εμπειρία του Ζοζέ Μουρίνιο σε τέτοιο αγώνα, παρότι δις πρωταθλητής Ευρώπης, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Οι «μπέμπηδες» παρά την σημαντική τους ενίσχυση έδειξαν ότι θέλουν πολύ δρόμο ακόμη για να γίνουν πραγματική ομάδα, σε αντίθεση με την Ρεάλ, που και σε αυτό το ματς ήταν μία «καλοκουρδισμένη μηχανή» και θα μπορούσε να είχε φτάσει πιο άνετα στη νίκη.

Ο Κασεμίρο, από οριακή θέση οφσάιντ στο 24΄, άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ, που φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς στο 52΄ με το πανέμορφο γκολ του Ίσκο. Εννέα λεπτά μετά οι πρωταθλητές Ισπανίας «άγγιξαν» το 3-0, αλλά το σουτ του Μπέιλ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά η μπάλα... τους τιμώρησε.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Λουκάκου και να δώσει ξανά ενδιαφέρον στον αγώνα, ωστόσο, παρά την προσπάθειά τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαιτητής: Τζιανλκούκα Ρόκι

Οι ενδεκάδες:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο (75΄ Λούκας), Μπέιλ (74΄ Ασένσιο), Μπενζεμά (83΄ Ρονάλντο).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Βαλένσια, Μάτιτς, Ερέρα (56΄ Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46΄ Ράσφορντ), Λουκάκου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε τα γκολ από το Football Life

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση