GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στο Καταστάρι Ζακύνθου

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στο Καταστάρι Ζακύνθου, όπου μεταβαίνουν ενισχύσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα για την κατάσβεσή της....


Σε πλήρη εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στο Καταστάρι Ζακύνθου, όπου μεταβαίνουν ενισχύσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα για την κατάσβεσή της.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και το μέτωπο βρίσκεται στην κορυφογραμμή του όρους Βραχίωνα, ενώ παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από το πρωί.

Ωστόσο, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρούς ανέμους το μεσημέρι.

Αυτήν την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 58 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν 8 οχήματα από την Δυτική Ελλάδα και ένα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και άλλα τρία οχήματα από την Θεσσαλία.

Το αρχηγείο της Πυροσβεστικής, όπως έγινε γνωστό, θέλει να έχει ισχυρές δυνάμεις μέχρι το μεσημέρι, για αυτό είναι σε ετοιμότητα και μια ομάδα της πρώτης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα για να μεταβεί στο νησί με ελικόπτερο σούπερ Puma αν χρειαστεί. Αυτήν τη στιγμή από αέρος επιχειρούν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος PZL.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση