GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία στη β...


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα από 18 έως 37, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 19 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 21 έως 32, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 19 έως 28, και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν παροδικά βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση