GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις υπόπτους για τις επιθέσεις στην Καταλονία

Την προφυλάκιση δύο από τους κατηγορούμενους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καταλονία αποφάσισαν οι ισπανικές αρχές. Ένας τρίτος ...


Την προφυλάκιση δύο από τους κατηγορούμενους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καταλονία αποφάσισαν οι ισπανικές αρχές. Ένας τρίτος ύποπτος δόθηκε εντολή να παραμείνει υπό προσωρινή κράτηση και ο τέταρτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο δικαστής διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο Σαλ Ελ Καρίμπ, ο οποίος λειτουργούσε έναν ίντερνετ καφέ στο χωριό Ριπόλ, όπου ζούσαν τα περισσότερα από τα συνολικά 12 μέλη του πυρήνα, διαρκούσης της έρευνας. Τον βαρύνουν υποψίες για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δολοφονίες τρομοκρατικής φύσης και κατοχή εκρηκτικών».
Ακόμη, ο δικαστής έκρινε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του Μοχάμεντ Αάλα, του τέταρτου υπόπτου, δεν επαρκούν και έδωσε εντολή να αποφυλακιστεί, υπό όρους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση