GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση της Σελίν Ντιόν όταν την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν για να απαντήσει σε δημοσιογράφο που τις έκανε ερωτήσεις για την προσω...


Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν για να απαντήσει σε δημοσιογράφο που τις έκανε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, στο Brown Shoes στο Μόντρεαλ του Καναδά, η διάσημη τραγουδίστρια δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά την παρουσίαση της κολεξιόν της με τσάντες.

Ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Πώς πάνε τα πράγματα; Είναι ένας ολοκαίνουριος κόσμος για σας. Είστε ελεύθερη. Πώς είναι η ζωή;». Φήμες θέλουν την Ντιόν, η οποία έχασε τον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ τον Ιανουάριο του 2016, να είναι ζευγάρι με τον Πέπε Μουνιός, έναν από τους χορευτές της. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, η Σελίν Ντιόν άρχισε να τραγουδά το «Diamonds» της Ριάνα. Πριν, τον είχε ρωτήσει: «Μου ζητάτε να βγούμε;».

O δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να την πιέζει και μετά, τη ρώτησε αν ήταν ελεύθερη το βράδυ. Του απάντησε, τραγουδώντας το «Free Fallin» του Τομ Πέτι. Στη συνέχεια, αυτή του είπε ότι δεν ήταν ελεύθερη το βράδυ.

Φορώντας ένα ροζ φόρεμα, η 49χρονη τραγουδίστρια ανοίχτηκε, πάντως, για το πώς αισθάνεται μετά την απώλεια του συζύγου της. «Διασκεδάζω» είπε στους συγκεντρωμένους. «Νομίζω, μερικές φορές, όταν περνάς πολλά, είτε είναι μια απογοήτευση είτε μια απώλεια παραδείγματος χάρη, υπάρχει, όταν πιστεύεις, μια δύναμη που παίρνει τα ηνία».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση