GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός μεταλλίων η Εθνική πόλο νεανίδων στο Ευρωπαϊκό

Εκτός βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβισαντ έμεινε η Εθνική ομάδα νεανίδων που ηττήθηκε με 9-8 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό...


Εκτός βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβισαντ έμεινε η Εθνική ομάδα νεανίδων που ηττήθηκε με 9-8 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλήρωσε και πάλι την κάκιστη εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε με 4-1 στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου αλλά με σερί 5-2 της ομάδας της Ουγγαρίας στο τρίτο οκτάλεπτο ισοφαρίστηκε σε 6-6 και τελικά έχασε το παιχνίδι και το μετάλλιο.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Εθνική μας ομάδα που προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο με γκολ των Μυριοκεφαλιτάκη και Κολιτσοπούπουλου. Για τις Μαγυάρες είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με την Πετοβάρι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε στον ίδιο ρύθμο στο δεύτερο οκτάλεπτο. Με πέναλτι της Ειρήνης Νίνου και της Κολιτσοπούλου η Εθνική μας έφτασε στο 4-1 επτά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς το τέρμα κι έτσι το 4-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου με την Εθνική μας να δείχνει πως έχει το πάνω χέρι.

Κακή εικόνα είχε η Εθνική μας ομάδα στο τρίτο οκτάλεπτο. Η Παπ μείωσε σε 4-2 για την Ουγγαρία στην παίκτρια παραπάνω αλλά η Δούλη έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Κώστα Δήμου. Η Μουζνάι πάλι στην παίκτρια παραπάνω μείωσε για την ομάδα της προτού η Κανετίδου κάνει το 6-3. Δύο γκολ της Ούτασι και ένα της Κεκέσι επέτρεψαν στην Ουγγαρία να ισοφαρίσει σε 6-6, 53 δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Αυτό ήταν και το σκορ της περιόδου, που έκλεισε με την αποβολή, χωρίς αντικατάσταση της Μυριοκεφαλιτάκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να έχει κακή εικόνα και στο τέταρτο οκτάλεπτο. Η Ούτασι και η Μουζνάι διαμόρφωσαν το 8-6 για την Ουγγαρία, 4:17 πριν το τέλος του αγώνα. Η Δούλη μείωσε αλλά η Μουζνάι και πάλι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις Μαγυάρες. Το γκολ της Κοντονή έξι δεύτερα πριν το τέλος απλά διαμόρφωσε το τελικό 9-8 αφού δεν υπήρχε χρόνος για την Εθνική μας.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση