GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του Φαίδωνα Γεωργίτση για τη Ζωή Λάσκαρη

Για τη καλή του φίλη και συνάδελφο Ζωή Λάσκαρη μίλησε ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης στο περιοδικό «Down Town». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθ...


Για τη καλή του φίλη και συνάδελφο Ζωή Λάσκαρη μίλησε ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης στο περιοδικό «Down Town». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία, ενώ, όπως τόνισε, στις ερωτικές σκηνές προσπαθούσε να τη φιλάει όσο περισσότερο γινόταν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν πάντα πολύ τυπική και πειθαρχημένη. Γνωριστήκαμε το 1963, στον Ίλιγγο. Εγώ τότε ήμουν 24 χρόνων και η Ζωή μόλις 20. Στην πρώτη γνωριμία μας, μου δίνει το χέρι λέγοντάς μου: “Χαίρω πολύ” και μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο.

Αυτό ήταν, μαγεύτηκα. “Τι κορίτσι είσαι εσύ;” της λέω και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω για όσο περισσότερο γινόταν. Το είχαν καταλάβει οι τεχνικοί και με πείραζαν. Στο γύρισμα λέγαμε μεταξύ μας ότι ήταν η θεά Άρτεμις, γιατί το κορμί της θύμιζε άγαλμα. Την ίδια δεν την ενδιέφερε αν την ήθελαν όλοι οι άνδρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση