GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ: Δεχθήκαμε τηλεφώνημα για εγκλωβισμένους σε σπίτια που καίγονται στο Πανόραμα Καλάμου - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη ότι το ΕΚΑΒ δέχθηκε πριν από λίγο μία «περίεργη» κλήση για εγκλωβισμένους σε σπίτια στο Πανόραμα Καλάμου προέβη στο ...


Στην αποκάλυψη ότι το ΕΚΑΒ δέχθηκε πριν από λίγο μία «περίεργη» κλήση για εγκλωβισμένους σε σπίτια στο Πανόραμα Καλάμου προέβη στο έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ1 ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς.
«Πριν από λίγο δεχθήκαμε μία «περίεργη» κλήση και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει», είπε ο κ. Μυλωνάς.
«Επρόκειτο για τηλεφώνημα που έγινε στο ιατρικό κέντρο Καλάμου, το δέχθηκαν άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού και κάποιος πολίτης τους ενημέρωνε ότι στην οδό Ομήρου στο Πανόραμα Καλάμου καίγονται σπίτια και μέσα υπάρχουν άνθρωποι, ο διασώστης πήγε στο τηλέφωνο, προσπάθησε να μιλήσει, αλλά κόπηκε η γραμμή», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.
«Προσπαθούσαμε να βρούμε που βρίσκεται η οδός Ομήρου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να ενημερώσουμε την Πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς έπεσε η γραμμή και δεν είχαμε συνέχεια στο τηλεφώνημα», επισήμανε ο κ. Μυλωνάς.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση