GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ - Η διάσωση παιδιού από ναυαγοσώστη σε παραλία της Κρήτης

Ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή της διάσωσης ενός μικρού παιδιού από ναυαγοσώστη σε παραλία της Κρήτης ήρθε στο φως ...


Ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή της διάσωσης ενός μικρού παιδιού από ναυαγοσώστη σε παραλία της Κρήτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στα πρόσωπα όλων των λουόμενων σε παραλία της Χερσονήσου το πρωί της Κυριακής, όταν είδαν ένα μικρό αγόρι να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Ο ναυαγοσώστης, βούτηξε στη θάλασσα προσεγγίζοντας το παιδί που έδειχνε «χαμένο» και ανήμπορο.

Οι λουόμενοι με αγωνία παρατηρούσαν την προσπάθεια διάσωσης του αγοριού, το οποίο είχε μπει για βουτιά με τους γονείς του έχοντας πάρει μαζί τους και σωσίβιο. Όμως, το μικρό παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί, με αποτέλεσμα τα κύματα να το παρασύρουν μακριά από την ακτή και από τους γονείς του, οι οποίοι λίγο αργότερα κατάφεραν με τη βοήθεια των λουόμενων να βγουν έξω από τη θάλασσα.

Τελικά, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον ίδιο λίγο αργότερα να βγαίνει έξω αγκαλιά με το παιδί, αποσπώντας δυνατό χειροκρότημα από τους λουόμενους. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη οικογένεια αλλά και πολλοί άλλοι που βρίσκονταν στην παραλία, αψήφησαν την κόκκινη σημαία που φανέρωνε την επικινδυνότητα της θάλασσας λόγω των 6 μποφόρ που έπνεαν, καθώς και τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα του ναυαγοσώστη λίγο αργότερα, ο οποίος τους παρότρυνε να βγουν στην ακτή.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση