GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ και ο Κιμ «σφάζονται» και στη μέση… η Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι η κρίση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Βόρεια Κορέα, μπορεί να επιλυ...


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι η κρίση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Βόρεια Κορέα, μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσω διαπραγματεύσεων και ότι η ίδια κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιτευχθεί μια ειρηνική λύση.

"Είμαι κατηγορηματικά κατά της ρητορικής της στρατιωτικής ισχύος που χρησιμοποιείται απ' όλες τις πλευρές (...) Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση για αυτή τη διένεξη, θα πρέπει να επιλυθεί μέσω διαπραγματεύσεων", είπε η Μέρκελ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη Βόρεια Κορέα.

Η καγκελάριος απαντούσε σε συνέντευξη που αναρτήθηκε στο YouTube. Η Μέρκελ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Κίνας. "Πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοια μέσα... Τότε θα μπορέσουμε να αποφύγουμε μια καταστροφή και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για αυτό. Εγώ τουλάχιστον κάνω ό,τι μπορώ", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση