GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγουν έστω και για λίγο οι αδειούχοι – Προβλήματα στον Πειραιά που "βούλιαξε" από τους εκδρομείς

Μετ’ εμποδίων ξεκίνησαν οι διακοπές για εκατοντάδες ταξιδιώτες που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των ...


Μετ’ εμποδίων ξεκίνησαν οι διακοπές για εκατοντάδες ταξιδιώτες που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των έργων κατασκευής του τραμ και πρόλαβαν τα πλοία, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

Παρότι η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα υψηλή, οι περισσότεροι παραθεριστές θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα για λίγες μόνο ημέρες, αφού, όπως λένε, ο φετινός προϋπολογισμός των διακοπών είναι πολύ περιορισμένος, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Οι αναχωρήσεις των παραθεριστών

Την Πέμπτη, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 24.196 επιβάτες για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ 5.686 αναχώρησαν με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από το λιμάνι της Ραφήνας ταξίδεψαν 6.112 παραθεριστές, ενώ από το Λαύριο οι αναχωρήσεις έφτασαν τις 2.093.

Στο 100% η πληρότητα για τους δημοφιλείς προορισμούς

Η πληρότητα στα δρομολόγια αγγίζει το 100%, ιδίως για τους δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Σύρος, αλλά και για τις κοντινές αποστάσεις, τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η τουριστική κίνηση το Σαββατοκύριακο

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η τουριστική κίνηση και το Σαββατοκύριακο, με 25 αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για σήμερα και 23, για αύριο Κυριακή.

Οι λιμενικές Αρχές συνιστούν στους ταξιδιώτες να φτάνουν στο λιμάνι τουλάχιστον μία ώρα πριν από τον απόπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση