GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός κοντά σε δάσος στην Σάμο!

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Κέδρος ...


Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Κέδρος στην Σάμο.
Ο μηχανισμός βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο μηχανισμός αποτελείτο από εντομοαπωθητικό (φιδάκι) με σπίρτα συνδεδεμένα με σχοινί και ήταν τοποθετημένος σε πρανές δρόμου πλησίον δασικής έκτασης.
Ο ανωτέρω μηχανισμός περισυνελέγη από αξιωματικούς της Π.Υ. Σάμου για περεταίρω έρευνα και αξιολόγηση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. - Τι συμβαίνει στην διεθνή σκακιέρα.

    Στη Βενεζουέλα υπήρξαν νεκροί από τις συγκρούσεις, που υποκίνησαν οι ΗΠΑ, ώστε να ελέγξουν τον πλούτο της χώρας. Ο Πρόεδρος Τραμπ απείλησε με στρατιωτική επέμβαση, ενώ ζήτησε κυρώσεις.

    ΗΠΑ: Παραστρατιωτικοί υποστηρικτές του Προέδρου Τραμπ (φασίστες - ρατσιστές) σκότωσαν τουλάχιστο 3 και τραυμάτισαν πάνω από 35 αντιφρονούντες σε συνεργασία με τους μπάτσους. Ούτε κυρώσεις, ούτε ταξιδιωτικές οδηγίες, κανένας κίνδυνος για τη δημοκρατία, δηλαδή τη δικτατορία των Πολυεθνικών.

    Η Βενεζουέλα διαθέτει 297,6 δις βαρέλια αποδεδειγμένων κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικό αέριο, γαιάνθρακα. Αξία: 34.900 δις $, σχεδόν 2 φορές το ΑΕΠ των ΗΠΑ!


    Η διαχείριση του καπιταλισμού, οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει, φιλελεύθερη ή σοσιαλδημοκρατική, είναι σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα κι ανάγκες» (ΚΚΕ). Χάρη στην «αφέλεια» του Μαδούρο περί «καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο», η χώρα του δεν μπόρεσε να αντέξει την επίθεση των ιμπεριαλιστών. Έτσι τα πιόνια τους άδραξαν την ευκαιρία.

    Η Βόρεια Κορέα: 20 περίπου ατομικές βόμβες. Καμία επέμβαση, κανένας πόλεμος με άλλες χώρες.

    ΗΠΑ: 7.000+ πυρηνικές κεφαλές, πολλές χιλιάδες ακόμα σε αποθήκευση. Χημικά - βιολογικά όπλα. Μόνο το 2016 οι ΗΠΑ έριξαν 26.171 βόμβες σε 7 χώρες. ΟΜΩΣ η Βόρεια Κορέα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη σύμφωνα με το ΝΑΤΟ!

    Σύσταση δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα δικάσει τον εγκληματία..Νομίζετε ότι αστειεύομαι!!! Ξέρω βέβαια πως δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, αφού πρόκειται για τις ΗΠΑ. Κι εδώ ανισότητα. Θα έπρεπε όμως. Απλά τα αναφέρω για να μην ξεχνάμε με τι έχουμε να κάνουμε.

    Αυτά που γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τραγικά, αλλά αναμενόμενα. Ο Τραμπ είναι φασίστας. Ρατσιστής, μισογύνης, αδίστακτος, παρανοϊκός, ψεύτης. Ο τέλειος υποψήφιος μαζί με την Κλίντον για να εκτελέσει την πολιτική των Πολυεθνικών Εταιριών, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές.

    Οι εταιρίες με χαρά θα έμπλεκαν τις ΗΠΑ ακόμα και σε Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν υπήρχαν τα πυρηνικά, οπότε το κόστος είναι προς το παρόν απαγορευτικό. Δεν τους νοιάζουν οι άνθρωποι, τους νοιάζουν τα χρήματα. Γι αυτά θα κάνουν τα πάντα. Ας είμαστε έτοιμοι για χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση